Onze onderlinge band was nog net zo sterk als vroeger

Blij elkaar, onze familie, weer te zien.
Samen met Iris, mijn nicht, weer als vroeger naar een camping. Mooi huis & wij kregen samen een eigen kamer. Kon niet anders.
Maakte ons niks uit, we mochten nu ouder zijn, vroeger moesten wij ook op 1 kamer. Iris had haar gedeelte, en als wij gingen slapen dan was de 1 net iets eerder, voelde oké.
We hadden gezwommen. Richting het huis. Er lag geld op tafel voor ons. Onze ouders waren vandaag samen op excursie.
‘Pim wil jij eerst douchen, zeg maar’.
‘Ga jij maar eerst, spring ik er onder als jij klaar bent’. Pak in de tussentijd mijn mobiel. ‘Pim, ik ben klaar hoor, jij mag’. Iris heeft de deur open gelaten. Trek mijn zwembroek uit en zonder er verder bij na te denken loop ik de badkamer binnen. Zie Iris ook naakt. Is zich aan het afdrogen. ‘Was echt lekker, knap je weer van op’.

‘Ohhh, nu heeft ze pas door dat ik in mijn blootje binnen ben gekomen, hihi, net als vroeger, grappig’.
Draai de kraan open en stap er onder. ‘Je hebt gelijk, echt lekker’. Kunnen elkaar zien. Iris lacht vriendelijk. Sop mij in. Kom bij mijn piemel, door het wassen heb ik altijd snel een iets grotere piemel. Dat ontgaat Iris niet. Ze gaat op het krukje zitten. Nog een beetje aan het afdrogen. ‘Kan je het zien’?
‘Zeker wel, ben nieuwsgierig, vond het vroeger al grappig te zien’. Wrijf nu iets steviger over mijn piemel. ‘Joh Pim, ze heeft een grote grijns, wat gaaf’. ‘Voelt gewoon lekker als ik er een beetje mee speel’. ‘ja dat kan ik wel zien’. Ik draai de kraan dicht. Pak de handdoek.
Sta vlak voor Iris, droog mij extra langzaam af, leg de handdoek aan de kant. ‘Dus dit, laat mijn stijve door mijn hand gaan, vind je wel leuk om te zien’?

Ze krijgt een kleur. Ze hoort mij zachtjes kreunen. ‘Merk dat jij het lekker vindt’. Pak mijn stijve vast en ga nu pal voor haar staan. Trek mijn eikel bloot en druk die tegen haar lippen.
‘Pim, gekkie’. Leg mijn hand achter haar hoofd. Druk iets steviger tegen haar lippen, ze doet vanzelf haar mond open. Druk mijn piemel er in. Ga bewegen. ‘Ohh Iris’.
‘Pfff, trek toch mijn stijve uit haar mond, mooi geweest’.
We kleden ons aan. ‘Dat hebben wij vroeger nooit gedaan, vond het niet erg hoor’. ‘Stom van mij, had ik niet moeten doen, hebben wij het maar niet meer over’.
We halen pizza. ‘Pfff ik zit vol, even relaxen, ga even op bed liggen, ga je mee, beetje chillen’.
‘Zullen we alles uit doen’? Iris trekt haar bikini al uit. Laat mijn zwembroek zakken.
Ze gaat voor mij staan. ‘Weet je nog, en ze begint mij ineens te kietelen, dat wij dit vroeger ook deden’? Heb het niet meer, ze ligt dubbel van het lachen.
‘jaja, pak haar beet en druk haar op bed, klieren hè, kan ik ook hoor’. Zit nu op haar houd haar handen vast. Ze gaat heen en weer, kan geen kant op. ‘Ohhh Pim, ophouden, ik kan niet meer’.

Laat haar armen los. Kijk naar haar borsten. Ga die strelen. ‘Mag wel toch, fijn gevoel’? ‘Hihi, ja dat wel, mag wel eventjes’.
‘Pim, ze kijkt naar mijn stijve, mag ik die eens strelen’? ‘Tuurlijk’. ‘Ohhh Iris, fijn zo, hmmmm’. ‘Hihi, grappig dit’. ‘Wat vind jij fijn dan”? ‘Ga maar steeds iets sneller op en neer, dat is een heel fijn gevoel’. Ik sluit mijn ogen. Heerlijk zoals mijn nichtje mij aftrekt. ‘Ja ga door zo, ohhh dit is fijn’.
‘Ohhh, ik kom klaar, Iris, ohhh’. ‘Wow, wat gaaf te zien, jeetje Pim’. Moet even bijkomen. ‘Gaat het’? Ik knik. ‘ga iets lekkers bij jou doen, ontspan maar’. Kus haar buik. ga naar haar kale kutje. Lik door haar toch behoorlijk natte spleetje. ‘Ohhh Pim’. Druk mijn tong er zo ver mogelijk in. Iris gaat steeds sneller hijgen.
‘Jaaa, lekker, niet stoppen, please’. Was ik niet van plan. Nu concentreer ik mij op haar kleine klitje. Zuig er aan, bijt er met mijn lippen in. Ga steeds sneller likken.
Iris rukt haar bekken steeds omhoog. “Pim, ohhh, ik heb nu dat heerlijke gevoel, jaaaaa’.
‘Wat een fijn gevoel, dit wil ik vaker zo voelen, deed jij echt lekker’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.