Wij beleefden een geweldige vakantie toen

Net heerlijk gezwommen, Els mijn nichtje was al richting hun huisje gegaan. Loop tussen de huisjes door en hoor dat er iemand zich doucht. Het gordijn is niet helemaal gesloten. Kijk er met het langslopen doorheen. Verdorie. Els zie ik zonder bikini. Loop stilletjes terug. In het zwembad met bikini aan zag ze er al fantastisch uit, haar nu naakt te zien, wow, ze heeft een mooi figuur. Kijk hoe ze haar borsten lekker insopt. Nu spreidt ze haar benen, wast haar poesje. Pakt de douchekop en richt de straal tegen haar poesje. Ze sluit haar ogen. Haar tong gaat over haar lippen. De dondersteen, mijn nichtje, haha. Loop naar ons huisje. Denk aan Els. Na het eten gaan wij samen een beetje over de camping slenteren. Halen een drankje en gaan op een bankje zitten. Kijk naar Els. Ze glimlacht. ‘Waarom kijk jij mij zo aan’? ‘Nou, na het zwemmen liep ik tussen onze huisjes door, ik heb jou zien staan onder de douche’.
‘Serieus’? Ze krijgt een kleur. ‘Joh, was heel even, heb heel kort jou naakt gezien, is niet erg toch’? We hebben het er niet meer over.

De volgende dag samen weer naar het zwembad. Nu gaan wij samen terug. Kletsen gezellig. ‘Oh ja, onze ouders zijn er niet, we moeten ons zelf even zien te redden’. Had ik ook niet meer aan gedacht. ‘Nou, ga dan mee naar ons huisje, kan je daar wel douchen en gaan wij daarna een pizza halen’. ‘Ga jij maar vast, ik haal even schone kleren en kom dan jou kant op’. Denk er verder niet bij na. Kleed mij uit, stap onder de douche. Hihi, Els staat naar mij te kijken, nu zie ik jou naakt’. Doe automatisch mijn handen voor mijn piemel. ‘Dat is niet eerlijk, jij kon mij ook helemaal zien’. Ze trekt een gespeeld pruillipje. Haal mijn handen weg. ‘Hmm, best leuk te zien neef’. We voelen beiden die bepaalde spanning, nog jong, ontdekkend. ben bijna klaar, was mijn piemel, wel net even iets langer dan normaal. Els ziet dat ik langzaam een stijve krijg. Blijft er naar kijken.
‘Joh, ze moet giechelen, grappig te zien’ ‘Nou, ik ga onder de douche vandaan, jij kan’.

Ik blijf wel in de badkamer staan. nerveus trekt ze haar bikini uit. Verlegen staat ze onder de douche. Droog mij af. Heb nog steeds een stijve.
Ik twijfel. Ze staat nu met haar rug naar mij toe. Leg de handdoek weg, ga achter haar staan. Mijn handen naar haar borsten. Ze schrikt. ‘Ralf, wat doe je, gekkie’. ‘Heel even, ik help je even met afspoelen’. Ze moet mijn stijve voelen, die drukt tegen haar strakke kontje.
Druk mijn stijve tussen haar benen, ga heen en weer. Ik schuur langs haar kutje, voel ik. ‘Ralf, doe maar niet, krijgen wij spijt van’. Ze heeft gelijk, gaan al te ver. ‘Sorry, gebeurde, je hebt gelijk’. Kan mij nog net beheersen. Gaan ons afdrogen. Kijken elkaar ‘onhandig’ aan.
‘Maar aankleden, kan wel op mijn slaapkamer’. Doe de deur open. Nu is het mij teveel. ‘Els, geef haar een kusje, ga eens liggen’.

Houd haar handen vast, ze gaat op bed zitten. ‘Wat is er Ralf’? Leg haar achterover. Kniel op de grond. Druk haar benen iets uit elkaar, omhoog. ‘Maar Ralf’. Mijn tong likt al over haar mooie jonge klitje. ‘Ralf, ohh, niet doen joh, gekkie, kan echt niet, ohhhh’.
Ze stribbelt niet tegen. Verwen haar klitje. “Ohhh Ralf, wat doe je, mag niet ohhhhh’. Mijn tong door haar natte posje, naar haar klitje. ‘Ralf’. Ze geeft een gilletje. “Ohhh mijn god, Ralf, ohhhh’
Els komt klaar. Kom omhoog. Buig over haar heen. Kus haar. ‘Gaat het nichtje’? ‘Eikel’. Maar ze lacht.
Mijn stijve zit precies op de juiste plek. Druk die tegen haar kutje. Druk door. Zit helemaal in haar, ga langzaam bewegen. Els is stil. Laat het toe. Blijf zachtjes in haar stoten.
Trek mijn pik op tijd terug. Spuit mijn zaad op haar buik. ‘Ralf’.
Pak een doekje en maak haar buik schoon. ‘Ohh Els, stom van mij, wist mij niet in te houden’. Meende ik oprecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Rits Blog by Crimson Themes.